WORKSHOPS

Styrk din viden og ban vejen til selvstændig håndtering!

skræddersyet oplæg

Smertefribækken tilbyder en række forskellige workshops med fokus på at gøre dig klogere på din egen krop. Med viden bliver du i stand til selvstændigt at håndtere eventuelle smerter eller problematikker, der er almindelige for kvinder. 

Med specialiseret viden inden for bækkenområdet og kvinders fysiske sundhed, holder jeg workshops om specifikke emner, men også kvindekroppen generelt.

Er I en gruppe kvinder, der er forskellige steder i livet? Så skræddersyer jeg gerne mine workshops, så de rammer netop de emner, der er relevante for jer!

Eksempler på workshops

gravid

Kroppen & Graviditet

Denne workshop gør dig klogere på kroppen som gravid, og hvilke problematikker der hyppigst kan opstå, samt hvordan du afhjælper dem.

efter fødsel

Kroppen efter Fødslen

Workshoppen om kroppen efter fødslen giver dig en række værktøjer til at håndtere din forandrede krop efter fødslen.

overgangsalderen

Kroppen i Overgangsalderen

I overgangsalderen ændrer kroppen sig på grund af et fald i de kvindelige kønshormoner. Lær at takle udfordringer, som alle oplever.

kroppen gennem livet

Kroppen gennem Livet

“Kroppen gennem Livet” tegner et overordnet billede af de forandringer, der er en naturlig del af det, at være kvinde.

Workshops til virksomheder

gravid på arbejde

Vidste du at op til 56% af gravide kvinder i arbejde sygemeldes i løbet af graviditeten? Og at omkring 350.000 kvinder i Danmark lider af inkontinens? Derudover anslås det, at 300.000 danske kvinder årligt søger lægehjælp på grund af smerter i underlivetOvergangsalderen kan også være en udfordrende tid, hvor kvinder oplever forskellige symptomer, der kan påvirke deres trivsel og arbejdspræstationer

Med en workshop om kvindekroppen gennem livet, bliver jeres kvindelige medarbejdere klogere på deres egen krop, når de gennemgår livsforandrende faser, der kan være svære at navigere i på egen hånd. Det er med til at styrke kvinders sundhed og trivsel på arbejdspladsen og samtidig kan det nedbringe antallet af sygedage

Jeg er her for at tilbyde oplysningsbaserede løsninger, der styrker og empower kvinder til at tage kontrol over deres egen sundhed og trivsel. Med en 2-timers workshop om kvindekroppen gennem livet, får jeres medarbejdere den nødvendige viden, og virksomheden får sundere medarbejdere og færre antal sygedage. 

Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde jeres virksomhed, så I – og ikke mindst jeres medarbejdere –  står stærkere i fremtiden!

Workshops til motionscentre & foreninger

Træning under graviditeten

Har I mange kvindelige medlemmer? Så kan I – og ikke mindst jeres kvindelige medlemmer – med fordel booke mig til at holde en workshop, der omhandler kvinders kroppe og sundhed

I ser måske en tendens til, at gravide kvinder melder sig ud, fordi de for eksempel er bange for at få rygsmerter under graviditeten? Med min workshop, som er specifikt henvendt til gravide, kan de få et nyt syn på den sag. For man behøver nemlig ikke stoppe med at træne, bare fordi man er gravid. Faktisk bør man slet ikke stoppe, der er nemlig et hav af sundshedsfordele ved at træne, mens man er gravid, og det er fordele, man ikke vil undvære!  

Er I nysgerrige på at lære mere? Og mener I også, at jeres kvindelige medlemmer fortjener de bedste forudsætninger for at leve et sundt og stærkt liv? Så kontakt mig i dag, så finder vi i fællesskab ud af, hvad der passer til jer og jeres medlemmer!

smertefri

Skriv en mail til mig ved hjælp af formularen, for at booke en workshop eller bare stille et opklarende spørgsmål: