Priser

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig med din problematik? Jeg tilbyder en gratis uforpligtende afklarende samtale på 15 min. Dette giver dig mulighed for at stille spørgsmål og diskutere din situation, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvorvidt du har lyst til at starte i et behandlingsforløb hos smertefribækken.

Hvis du er afklaret med at du gerne vil opstarte et forløb, så behøver du ikke at booke en gratis afklarende samtale. Du kan i stedet booke din tid her

Betaling

Betaling foretages efter afsluttet behandling og kan gennemføres via MobilePay, online kortbetaling eller bankoverførsel.

Tilskud

Klinikken opererer uafhængigt af en aftale med sygesikringen. Det betyder, at du ikke er berettiget til tilskud fra den offentlige sygesikring, og derfor heller ikke behøver en lægehenvisning når du bestiller en tid.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, har du mulighed for at få økonomisk støtte til din behandling. Klinikken vil sørge for at indberette dette automatisk til Danmark.

Læs mere her

Tilskuddene er som følger:

  • Første konsultation: 133 kr.
  • Opfølgende konsultationer: 88 kr.
  • Tilskud til online konsultationer: 88 kr.

Sundhedsforsikringer

Mange sundhedsforsikringer dækker helt eller delvist omkostningerne for dine konsultationer. Det anbefales altid at kontakte dit forsikringsselskab inden du bestiller en tid, så du kan være sikker på, at de vil dække omkostningerne.

Afbudspolitik

Hvis du er forhindret i at møde op til din aftale, bedes du venligst aflyse den så hurtigt som muligt. Du kan gøre det enten ved at sende en mail her eller ved at benytte kvitteringsmailen fra din booking (link i bunden).

Hvis du afbestiller din aftale efter kl. 12 dagen før, vil du blive opkrævet 50% af prisen som afbudsgebyr.

Klinikken gør sit bedste for at finde en anden kvinde, der kan overtage din tid. Hvis det lykkes at afsætte tiden til en anden, vil der ikke blive opkrævet nogen gebyrer.

I tilfælde af udeblivelse fra din aftale, vil du blive faktureret for det fulde beløb. Du kan finde yderligere information under handelsbetingelser.